Nu vă lăsați păcăliți de infractori, prin metoda „împrumutul”...!

06.04.2015 12:32

Escrocul bucureștean și-a mutat afacerile la Constanța.

GALERIE FOTO/ Escrocul bucureştean şi-a mutat “afacerile” la Constanţa

Un bucureştean reuşeşte încă, să păcălească constănţenii prin parcările supermarketurilor. Deşi maşina, buletinul şi fotografii cu el au apărut pe mai multe site-uri antiţepari, Florin Teodor Hristea încă are succes cu metoda sa, de a obţine câteva sute de lei, vezi Doamne pentru a ajunge acasă.

Un nou constănţean a fost păcălit de Florin Teodor Hristea, de această dată în parcarea supermarketului din zona ICIL, deşi povestea lacrimogenă a bucureşteanului a apărut în spaţiul on-line încă de la sfârşitul anului trecut. 

Atenţionăm locuitorii de la malul mării, să nu cadă pradă acestuia, şi să scoată câteva sute de lei din buzunar pentru a-l ,,ajuta,, pe acesta să ajungă înapoi în Capitală, că n-o să-i mai vadă.

„Povestea îmi aparţine de acum două seri. Am fost să ne facem câteva cumpărături… Toate bune şi frumoase, până dăm să ieşim în parcare. Aproape de maşina noastră, opreşte un Logan albastru închis cu număr de Ilfov. La volan era acest individ din poză, iar în dreapta lui era o tipă brunetă, bag seamă prietena lui. Bon! Păreau oameni de bună credinţă, n-ai fi zis nici o clipă că sunt tâlhari. Băiatul, cu o jale mare în glas, ne-a rugat să-l împrumutăm cu nişte bani pentru a pune nişte motorină ca să ajungă la Bucureşti. Aproape plângea şi făcea promisiuni că ni-i returnează şi dacă vrem, ne lasă un casetofon sau orice altceva drept garanţie… că e om de cuvânt şi suntem şoferi şi asta ni se poate întâmpla şi nouă. Vroiau să ajungă cumva acasă şi nu mai aveau bani“, povesteşte ultima victimă escrocului bucureştean.

Constănţeanul i-a oferit acestuia 100 de lei, i-a făcut poză la buletin şi a tot aşteptat să fie sunat de Florin Teodor Hristea pentru a stabili cum primeşte banii înapoi. Bineînţeles, asta nu se va întâmpla niciodată.

Acționează în toată țara...!

Bucureşteanul a avut succes şi în parcarea mall-ului de pe Varianta Constanţei, de această dată păcălind un tulcean venit la cumpărături. Cu aceeaşi poveste, Hristea a obţinut 150 de lei, neavând nicio problemă să-i fie fotografiată şi maşină pe care, susţinea, abia a reparat-o şi rămăsese fără bani pentru carburant. Autoturismul aparţine S.C. CRIS & ALEX COM S.R.L. din Ilfov., probabil fiind împrumutat de la aceasta, deoarece Florin Teodor Hristea nu apare printre asociaţi.

Se pare că şarlatanul şi-a început activitatea la supermarketurile din Sectorul 4, pe atunci acesta oferind gaj şi o verighetă din bronz. La Constanţa, pesemne, consideră că poate păcăli mult mai uşor, aşa cum a făcut-o prin toată ţara: în Braşov, Craiova, Bacău Timişoara etc.

Valentin ISPAS